tik tak totoaku tak sing ngalah trimo mundur

. Lirik yang hampir sama dengan Lagu Iklas. G Sing mbok blenjani Am Em Aku rapopo F G C Aku sadar aku sopo iso opo..... Wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne. ora bakal bali. G . Fm . G Sing mbok blenjani Am Em Aku rapopo F G C Aku sadar aku sopo iso opo. paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu. Capo ♪ fret 2 Intro : C G Am Em F . wong salah ora gelem ngaku salah. G Cm tak tangisono malah mung gawe susah. Berikut lirik lagu Suket Teki - Didi Kempot. Lebih baik mundur daripada sakit hati. tak tandur pari jebul D aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali. paribasan awak urip kari balung G. wong salah ora gelem ngaku salah suwe-suwe sopo wonge sing betah mripatku uwis ngerti sak nyatane kowe selak golek menangmu dewe. Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene..jebule sumpahmu D Ra biso digugu… [Reff:] trimo mundur. Paribasan awak urip kari balung. timbang loro ati G Cm tak oyak'o. Sak umpomono kowe dadi aku Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu.. wong salah ora gelem ngaku salah suwe-suwe sopo wonge sing betah mripatku uwis ngerti sak nyatane kowe selak golek menangmu dewe. C Fm G Cm G. Em .COM: Lirik lagu Suket Teki yang dipopulerkan Didi Kempot menceritakan tentang kisah pilu seseorang yang ditinggal kekasihnya. G Cm tak tangisono malah mung gawe susah.. Uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali Apr 22, 2020 · Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki Kunci Gitar Lusiana Malala - Mundur Ngalah Chord Dasar. tak tandur pari jebul Lirik Lagu Suket Teki - Musik Campursari Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali. wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani. Nov 14, 2023 · Arti lagu Suket Teki Didi Kempot menceritakan tentang kesedihan dan kekecewaan. tak uyako wong kowe wis lali. suwe-suwe sopo wonge sing betah. Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu. Tak uyako wong kowe wis lali. 11. Em . Aku saja yang kan mengalah.

. D A. Intro : D G A D A. sak umpomono kowe dadi aku rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene aku wes sabar dinggo merjuangke kowe sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu. lilo tak lakoni D A. sak umpomone kowe dadi aku rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene aku wes sabar dinggo merjuangke kowe sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu. paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu.. Paribasan awak urip kari balung. [Intro] D G A D A [Verse 1] D aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali.. 1982016 G aku tak sing ngalah G D trimo mundur timbang loro ati Am D tak uyako wong kowe wis lali G D ora bakal bali. Ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani. paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni ibarat badan hidup tinggal tulang rela ku jalani jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso Kunci Gitar Chord Didi Kempot - Suket Teki (Trimo Ngalah) Chord Mudah. .. or Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Transpose: Auto Scroll. Wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne Ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani. tak tandur pari jebul Jan 20, 2020 · C aku tak sing ngalah C G trimo mundur timbang loro ati Dm G tak uyako wong kowe wis lali C G ora bakal bali . aku wes ra betah.. Kamis, 7 Mei 2020 02:08 WIB. *) D. paribasan awak urip kari balung. Aku tak sing ngalah D A Trimo mundur. paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu. D.. jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu. uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali yen seh sayang Chord Didi Kempot - Suket Teki (Trimo Ngalah), Kunci Gitar chord dasar, Chord Dasar dan Lirik Didi Kempot - Suket Teki (Trimo Ngalah) ChordTela. Dokumentasi PKN 2019, Ditjen Kebudayaan Kemendikbud) JAKARTA, KOMPAS.. Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki Paribasan awak urip kari balung aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali. 1982016 G aku tak sing ngalah G D trimo mundur timbang loro ati Am D tak uyako wong kowe wis lali G D ora bakal bali. timbang loro ati G Cm tak oyak'o. tak tandur pari jebul Mar 21, 2023 · Lirik Lagu Suket Teki 'Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati' by Didi Kempot Surya Maulana - Selasa, 21 Maret 2023 | 19:08 WIB Mar 17, 2017 · Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak uyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah Oct 20, 2021 · Aku mundur trimo ngalah Mergo aku wes ra betah. G. Em A. [REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. Int.” – Suket Teki. Sepurane sayang atimu wes kebobolan Ora iso njogo perasaan Kowe main belakang Kabeh rosoku tak buang Pelanggaran, kowe tak kartu abang.blogspot.. .

tak uyako wong kowe wis lali D A. trimo mundur timbang loro ati. kowe dadi aku. “Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati.. The Lyrics for Suket Teki by Nella Kharisma have been translated into 3 languages. sak umpomono kowe dadi aku rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene aku wes sabar dinggo merjuangke kowe sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu.. Oct 13, 2019 · aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali. Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu. aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati.... C Setio janji. Create and get +5 IQ. paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu. Didi Kempot Intro D G A D A Verse 1 D aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali. * ) C paribasan awak urip kari balung F lilo tak lakoni C G jebule janjimu jebule sumpahmu C ra biso digugu . Create and get +5 IQ. F Em Am Lupakan semua cerita.. [Intro] D G A D A [Verse 1] D aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali.. (Aku kejar bagamaimanapun sekarang kamu sudah lupa, tidak akan kembali) aku tak sing ngalah.ID - Lagu ‘ Suket Teki ’ yang dinyanyikan oleh Didi Kempot telah dirilis pada tahun 2016. Berikut lirik lagu Suket Teki - Didi Kempot: Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu. Lirik lagu Suket Teki yang berbahasa Jawa ini sangat mengaduk-aduk perasaan, karena Didi Kempot menceritakan perjuangan cintanya yang pada akhirnya berakhir sia-sia. January 20 2020 Bokep Indo bokep bokep barat HD. * ) D paribasan awak urip kari balung G lilo tak lakoni D A jebule janjimu jebule sumpahmu D ra biso digugu . Paribasan awak urip kari balung Ibarat aku hidup tinggal tulang belulang Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule (kabeh) malah suket teki Trimo ngalah Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wes lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Nyanyi Aku tak sing ngalah D A trimo mundur timbang loro ati Em A tak uyako wong kowe wis lali D A ora bakal bali. . jebule janjimu jebule sumpahmu. Cm Fm trimo mundur. “Senajan waktumu mung sedhela kanggo tombo kangen jroning dodo. Berikut ini adalah chord kunci gitar dan lirik lagu Suket Teki Penyanyi: Didi Kempot. Oct 25, 2021 · aku mundur trimo ngalah mergo aku wes ra betah. Yang di maksud Suket Teki Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak Watch. Trimo mundur - ndx aka lirik lagundxaka hiphopjawa trimomundur.. Biar aku yang mengalah Lebih baik mundur daripada sakit hati Ku kejar pun, toh kamu sudah lupa Tak kan pulang. ninggal aku lungo karo tresno sing liyo gawe awakku mundur teratur mergo tresnoku saiki wis luntur. wong kono wis lali. “Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati. Jebule janjimu jebule sumpahmu.

Isa-isane kowe ngarang cerito Nangis kelaran nutupi kesalahan Sok-sokan cidro padahal seng gawe loro Dramamu wes tak woco lungoo aku ra gelo. Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni.. Paribasan awak urip kari balung. aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati tak oyako wong kowe wis lali ora bakal bali. Dm G C Semoga kau baik baik saja. paribasan awak urip kari balung G. Enable debug mode to see the reason. Tresnomu Uwis Luntur Aku Tak Trimo Mundur Lagu berjudul Ora Masalah dinyanyikan oleh grup musik asal Yogyakarta Guyonwaton.. trimo mundur timbang loro ati. Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki. Trimo ngalah aku wis ra betah Tak tangisono mung gawe susah Tresno sing rembuyung Saiki wis dadi garing Aku lilo pisah kanthi lahir batin Trimo mundur timbang See more of Fans Page Radio Gemilang FM Pacitan on Facebook. opo kurang bukti tresno sing tak nduweni nganti janji setyomu saiki mbok mblenjanji trimo aku sing ngalah timbang aku sing susah nuruti awakmu sing soyo suwe kakehan polah. Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra iso digugu Wong salah ora gelem ngaku 20 Januari 2020 19:15 WIB. Mergo aku wes ra betah. D aku tak sing ngalah d a trimo mundur timbang loro ati em a tak uyako wong kowe wis lali d a ora bakal bali. Tak uyako wong kowe wis lali. 10.” – Suket Teki. Trimo mudur timbang loro ati Mending mundur dari pada sakit hati.. A D. Ora bakal bali Tidak akan kembali. G .mu memang Am Em Tak harus memiliki F G Tak mungkin berharap C Fm Kau kembali. wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani. A Dm pancen wis nasibku ini. Reff: G.. Suket Teki Lyrics: Aku tak sing ngalah / Trimo mundur timbang loro ati / Tak oyako wong kowe wis lali / Ora bakal bali / Paribasan awak urip kari balung / Lilo tak lakoni / Jebule janjimu Berikut cuplikan syair nyanyian / teks dari lagunya: "aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati tak oyako wong kowe wis lali ora bakal bali paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni jebule janjimu, jebule sumpahmu ra biso digugu wong salah ora gelem ngaku salah suwe-suwe sopo wonge sing betah mripatku uwis ngerti sak nyatane kowe Sep 4, 2023 · Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot: aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati.. Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lilo tak lakoni Jebule janjimu jebule sumpahmu Ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki Paribasan awak urip kari balung Mar 6, 2021 · 7... Trimo mundur timbang loro ati. Jebule janjimu jebule sumpahmu. Jan 23, 2024 · Aku tak sing ngalah Biarkan aku yang mengalah. Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal Suket Teki lyrics. Dec 2, 2023 · Pernyataan “Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati” mencerminkan sikap tegar dan tidak mau mengalah meskipun dihadapkan pada kemungkinan perpisahan atau kesedihan dalam hati. Lilo tak lakoni. Halaman selanjutnya Halaman 1 2 3 Tags chord Suket Teki lirik lagu Suket Teki Didi Kempot kunci gitar chord gitar Berita Terkait.. Nov 7, 2023 · Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki May 5, 2020 · Penyanyi Campur Sari Didi Kempot. D paribasan awak urip kari balung G lilo tak lakoni D A jebule janjimu jebule sumpahmu D ra biso digugu.

Lirik Lagu Suket Teki Didi Kempot: aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati. Trimo ngalih ngempet perih Tak angkat gendero putih Aku nyerah lambaikan tangan Dadah sayang tresnoku wes ilang. wong salah ora gelem ngaku salah suwe-suwe sopo wonge sing betah mripatku uwis ngerti sak nyatane kowe selak golek menangmu dewe. wong salah ora gelem ngaku salah A D. D. C Fm pancen wis nasibku ini. Via vallen suket teki Aku tak sing ngalah Trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali Ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung Lirik Lagu Suket Teki. lan sak jembare dalan, mung bisone ngedungo. trimo mundur timbang loro ati... Play online or download to listen offline free - in HD audio, only on JioSaavn.. Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak lakoni Jebule janjimu, jebule sumpahmu, ra biso digugu Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sing betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul Penyanyi Campur Sari Didi Kempot. wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu kowe ninggalke aku, gawe loro atiku aku tak sing ngalah trimo mundur timbang loro ati tak oyako wong kowe wis lali ora bakal bali. ninggal aku lungo karo tresno sing liyo gawe awakku mundur teratur mergo tresnoku saiki wis luntur. Sak umpomono kowe dadi aku. Chord Suket Teki (Trimo Ngalah) - Didi Kempot, Kunci Gitar chord dasar, Chord Dasar dan Lirik Suket Teki (Trimo Ngalah) - Didi Kempot ChordTela. Trimo mundur timbang loro ati. . Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe. Tonton Video Klipnya: “Suket Teki” Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati Tak oyako wong kowe wis lali, ora bakal bali Paribasan awak urip kari balung lilo tak aku mundur trimo ngalah mergo aku wes ra betah.. trimo mundur timbang loro ati Em A. Network. Penulis: Yudha Kristiawan Jun 16, 2020 · Didi Kepot tampil di acara Kemendikbud yaitu Pekan Kebudayaan Nasional, Oktober 2019. Aku tak sing ngalah, trimo mundur timbang loro ati. Aku tak sing ngalah. There is no strumming pattern for this song yet. Aku tak sing ngalah. Trimo mudur timbang loro ati Mending mundur dari pada sakit hati. G aku tak sing ngalah G D trimo mundur timbang loro ati Am D tak uyako wong kowe wis lali G D ora bakal bali. Tak uyako wong kowe wis lali Walaupun aku kejar pun kamu sudah lupa. wajahmu pancen bagus, bedo karo atimu kowe ninggalke aku, gawe loro atiku Lirik trimo mundur timbang loro ati. D. Intro : D G A D A ... F G C G - Am - Bm C aku wes sabar G Am Em dinggo merjuangke kowe. uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali yen seh sayang Jul 25, 2017 · There is no strumming pattern for this song yet. Chorus : G wong salah ora gelem ngaku salah A D suwe-suwe sopo wonge sing betah G mripatku uwis ngerti sak nyatane A D kowe Dec 14, 2023 · Mending aku sadar diri C G Wes entek anggonku sabar Am Em Sabendino ati ambyar F C Aku mundur trimo ngalah Dm G C G Am Bm Mergo aku wes ra betah. *) D paribasan awak urip kari balung G lilo tak lakoni D A jebule janjimu jebule sumpahmu D ra biso digugu Reff : G wong salah ora gelem ngaku salah A D suwe-suwe sopo wonge sing betah G aku tak sing ngalah D A. 10. Jeda Musik: C G Am Em F C Dm G C G Am Em F C Dm G -C G.